Kino Šiška

1. april 2023

The Comet Is Coming

V Ljubljano se vračajo navdušujoči electro jazz astronavti The Comet Is Coming v postavi Shabaka Hutchings (King Shabaka), Dan Leavers (Danalogue) in Max Hallett (Betamax), da nas z novo ploščo popeljejo novim zvočnim svetovom naproti!

 

FACEBOOK EVENT

Guru nove londonske jazz scene Shabaka, znanstvenofantastično navdahnjen klaviaturist Danalogue in ritme lomeči bobnar Betamax so nas na naših tleh odprtih ust prvič pustili na Drugi godbi leta 2016. Štiri leta zatem so v naši Katedrali po besedah Radia Terminal priredili cel parti in cel šov, do danes pa so se intergalaktični popotniki uveljavili kot eden ključnih akterjev brsteče jazz scene v britanski prestolnici, poželi huronsko odobravanje kritikov z vsako novo izdajo brezmejnih glasbenih ekspedicij in nastopili na legendarnih festivalih, kot je Glastonbury.

Transžanrski komet se v Osončje vrača z novim albumom Hyper-Dimensional Expansion Beam, s katerim nas vodijo proti novim svetovom in zvočnim krajinam, ki segajo od zasanjane intenzivnosti skladbe »Lucid Dreamer« do našponane »Technicolour« in dalje, s svetlobno hitrostjo naprej. Bendov najbolj dovršen in temeljito produciran album je izraz edinstvene enotnosti in magične alkimije, ki potencira združene sile izkušenih članov zasedbe do novih višav ter odpira vrata v nove univerzume in druge dimenzije. Pridružite se jim na atomskem plesu!

 

VSTOPNICE THE COMET IS COMINGkupi me
  • Predprodaja: 25 EUR
  • Na dan: 28 EUR
  • S popustom: kontingent razprodan

 

Organizacija: