Druga godba 2021

Začetek prodaje vstopnic: 25. maj 2021

Fatoumata Diawara   

Ponedeljek, 26. julij

Cankarjev dom, Gallusova dvorana, €28

 

vstopnicekupi me

Obiskovalke in obiskovalce koncerta, ki že imajo kupljene vstopnice, bomo o menjavi vstopnic obveščali v kratkem oziroma, takoj ko bo znano, pod kakšnimi pogoji, kar zadeva občinstvo (številčnost, razdalje), bo lahko koncert lahko izveden. Prav tako bomo pravočasno obvestili imetnice in imetnike festivalskih vstopnic Druga godba 2020,  kakšen bo režim vstopa v dvorano.
Preostale razpoložljive vstopnice so v prodaji v informacijskem središču Cankarjevega doma ter na prodajnih mestih Mojekarte.si, kot tudi spletnih straneh Cankarjevega doma in Mojekarte.si

Če se koncerta v novem terminu ne morete udeležiti, vam bodo pri prodajalcu povrnili kupnino. Za vračilo kupnine jih prosimo najkasneje do do 10. junija kontaktirajte na info@mojekarte.si oziroma na podpora@mojekarte.si.

 

 

Sílvia Pérez Cruz

Sobota, 14. avgust 2021

Gallusova dvorana, CANKARJEV DOM €23, 20, 15
vstopnicekupi me

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin, obenem pa za ta koncert ostajajo veljavne tudi festivalske vstopnice/abonma Druga godba 2020. Če se koncerta v novem terminu ne morete udeležiti, vam bodo pri prodajalcu povrnili kupnino. Za informacije o vračilu kupnine obiščite spletno mesto Prestavljene in odpovedane prireditve.

 

Kimmo Pohjonen - Ultra Organ

Sobota, 23. oktober 2021

KINO ŠIŠKA, Predprodaja 18€, na dan 22€
vstopnicekupi me

Koncert je prestavljen na 23. oktober 2021. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin, obenem pa za ta koncert ostajajo veljavne tudi festivalske vstopnice/abonma Druga godba 2020.Če se koncerta v novem terminu ne morete udeležiti, vam bodo pri prodajalcu povrnili kupnino. Za vračilo kupnine jih prosimo najkasneje do vključno 23. septembra kontaktirajte na info@mojekarte.si oziroma na podpora@mojekarte.si. Vračilo vstopnic po tem datumu ne bo več mogoče.

Vstopnice so na voljo v prodajni mreži mojekarte.si in na spletu.