Dvorana Tabor (igrišče)

27. maj 2022

Pijan Slavej (MK)

Pijan Slavej, glas; Pece Trajkovski, digitalna harmonika; Andrea Mircheska, kontrabas; Slavco Jovev, bobni

FACEBOOK EVENT

Za imenom Pijan Slavej se skriva Branislav Nikolov, eden najbolj izvirnih in karizmatičnih posameznikov današnje makedonske glasbene scene, znan po svojih spontanih, eksplozivnih, toplih in strastnih nastopih v živo. In seveda ga tudi pri nas dobro poznamo, saj je tako na Drugi godbi kot na drugih dogodkih in prizoriščih večkrat nastopil kot vodja izvrstne zasedbe Foltin.

Pijan Slavej je njegov novi projekt, bend, ki je že od samega začetka hitro osvojil srca občinstva v Skopju. 

S petimi pesmimi, ki se opirajo na izvirnost in čar njegovih besedil, še bolj pa s svojo energijo, ki se zdi značilna samo zanj. Z njimi se je navdihujoče spustil v osrčje makedonske pop scene iz sedemdesetih, hkrati pa je preoblikoval šansone nekaterih svetovno znanih glasbenikov in jih prenesel v pravo plesno zabavo z disko ritmi osemdesetih ter naprej v glasbeni izraz, ki ga je zaznamovala skupina Foltin.

 

Pijan Slavej se bo po svojem koncertu vrnil na oder kot »stari« Branislav Nikolov in se kot gost pridružil Jimmy Barka Experience.

 

VSTOPNICE

Koncert je vključen v program 38. mednarodnega festivala Druga godba. Festivalske vstopnice, ki vključujejo tudi koncert Jimmy Barka Experience feat. Branislav Nikolov + Pijan Slavej, so na voljo do razprodaje kontingenta.

Jimmy Barka Experience feat. Branislav Nikolov + Pijan Slavej

Predprodaja: 17,00 EUR

Na dan: 20,00 EUR

Festivalska vstopnica:  RAZPRODANO

Jimmy Barka Experience feat. Branislav Nikolov + Pijan Slavejkupi me
  • Gibalno in senzorno oviranim osebam pripada prost vstop. Prost vstop pripada tudi enemu (1) spremljevalcu oziroma spremljevalki. Za rezervacijo vstopnic nas prosimo kontaktirajte na info@drugagodba.si.