Jimmy Barka Experience se vračajo na Drugo godbo, a s svežim programom in gostom, s katerim so v preteklosti že sodelovali.

Še vedno mladi veterani slovenske glasbene scene, ki so znani po kolažu raznovrstnih godb od funka, brejkov, afra pa vse do balkanskih izrazov in rocka, že brusijo nov material.

Če je bil zadnji, leta 2019 izdani projekt Three Piece Puzzle bolj počasne narave, bo nova, še nenaslovljena plošča bolj divja. Fantje brez pretiranega konceptiranja ponovno stavijo na kombinatoriko nizanja semplov sumljivo raznozvrstnega izvora in drnca hudo živo prepletenih ritmov. Del mini albuma bodo premierno predstavili prav za to priložnost.

 

Novo prizorišče in večer za plesno druženje ob globalni muziki. Žur!

 

VSTOPNICE

Koncert je vključen v program 38. mednarodnega festivala Druga godba. Festivalske vstopnice, ki vključujejo tudi koncert Jimmy Barka Experience feat. Branislav Nikolov + Pijan Slavej, so na voljo do razprodaje kontingenta.

Jimmy Barka Experience feat. Branislav Nikolov + Pijan Slavej

Predprodaja: 17,00 EUR

Na dan: 20,00 EUR

Festivalska vstopnica:  RAZPRODANO

Jimmy Barka Experience feat. Branislav Nikolov + Pijan Slavejkupi me
  • Gibalno in senzorno oviranim osebam pripada prost vstop. Prost vstop pripada tudi enemu (1) spremljevalcu oziroma spremljevalki. Za rezervacijo vstopnic nas prosimo kontaktirajte na info@drugagodba.si.