Prestavljen tudi koncert malijske pevke Fatoumate Diaware

Spoštovani,

obveščamo, da je koncert malijske pevke in kitaristke Fatoumate Diaware zaradi podaljšanja veljavnosti ukrepov za zajezitev epidemije, prestavljen na 3. maj 2021. Hkrati sporočamo, da bo koncert, ki bi moral biti v Kino Šiška, 4. decembra, zaradi večje kapacitete dvorane izveden v Gallusovi dvorani Cankarjev dom.
 
Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin, obenem pa za ta koncert ostajajo veljavne tudi festivalske vstopnice/abonma Druga godba 2020.Če se koncerta v novem terminu ne morete udeležiti, vam bodo pri prodajalcu do 𝟒. 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟎 povrnili kupnino. Za vračilo kupnine jih prosimo kontaktirajte na info@mojekarte.si oziroma na podpora@mojekarte.si.
 
Obiskovalke in obiskovalce koncerta, ki že imajo kupljene vstopnice, bomo o menjavi vstopnic obveščali v kratkem oziroma, takoj ko bo znano, pod kakšnimi pogoji, kar zadeva občinstvo (številčnost, razdalje), bo lahko koncert lahko izveden. Prav tako bomo pravočasno obvestili imetnice in imetnike festivalskih vstopnic Druga godba 2020, kakšen bo režim vstopa v dvorano.
 
Preostale razpoložljive vstopnice po enotni ceni 28€ so v prodaji v informacijskem središču Cankarjevega doma ter na prodajnih mestih Mojekarte.si, kot tudi spletnih straneh Cankarjevega doma in Mojekarte.si
 
Zahvaljujemo se za razumevanje.

Cena vstopnic v predprodaji: 28 EUR

vstopnicekupi me