Sudan Archives

 

FACEBOOK EVENT

 

Sudan Archives (Brittney Denise Parks) se je pojavila nenadoma kot tornado na ameriškem srednjem vzhodu s singlom Come Meh Way in prvencem Athena (2019). Od takrat je na radarju promotorjev in občinstva, ki so zaznali inovativno in nenavadno ustvarjalko v svetu alter popa.

Koronavirus je preprečil, da bi Athena v popolnosti koncertno zaživela, a naslednji udarec je bil še veliko močnejši. Drugi album Natural Brown Prom Queen (2022), ki sta ga s partnerjem posnela v kleti svojega stanovanja v Los Angelesu, je namreč himna svobode ženskega pogleda na glasbeno industrijo in njenih pogojev popularnosti. Pri tem se zavestno pomakne k mainstreamu, da bi njene ideje prišle bolj do izraza.

Umetnica je drzna v besedilih, vizualni podobi, ki jo poosebljajo super estetski videospoti kot npr. Selfish Soul in na koncertih. Ti so unikatna prezentacija »do it yourself«. Muzika se giblje med hiphopom, r&b-jem, klubskimi ritmi, najnovejšimi digitalnimi zvoki, analognimi ploski in vzorčenjem strun, ki jih poganja njeno igranje na violino. Sudan Archives sproža noro energijo, ki premakne najtežji kamen.

 

 

VSTOPNICE

 

  • Predprodaja: 25 | 20* EUR
  • Na dan:  30 EUR
  • Festivalska vstopnica:  predprodaja (do razprodaje kontingenta): 48 EUR | redna cena: 57 EUR

*Dijaki, študenti, upokojenci

VSTOPNICE SUDAN ARCHIVES + LA CHICAkupi me FESTIVALSKA VSTOPNICAkupi me

 

Koprodukcija:

 

 

Photos by: © Ally Green