Klub CD, Cankarjev dom

13. oktober ob 20.00

Level 21 x Sogodbe: ..čunfa & Gaj Bostič

Obveščamo vas, da je koncert .čunfa & Gaj Bostič prestavljen, saj smo s prizorišča prejeli obvestilo, da zaradi slabe epidemiološke slike začasno ne morejo organizirati dogodkov. Z velikim veseljem napovedujemo novo prizorišče in nov termin. Vidimo se v Klubu Cankarjevega doma, 13. oktobra ob 20.00. Zahvaljujemo se za razumevanje. 

 

Level Up in Druga godba s skupnimi močmi predstavljata obalni dvocikel, skupni projekt producenta .čunfe in tolkalnega virtuoza Gaja Bostiča.

▲▲▲▲▲

▼▼▼▼▼

Tandem obalnih glasbenih mladincev, nadvse eklektičnega producenta in ritmoklepača .čunfe ter na sceni vse bolj prisotnega tolkalskega virtuoza Gaja Bostiča, je nastal lansko leto v okviru cikla Dvocikel, ki v okviru kranjske Layerjeve hiše projektno združuje po dve umetniški entiteti. Glasba obalnega dvojca je globoko usidrana v hip hop instrumentalih, ki jih nadgrajujeta eden z jazzovskimi prijemi na bateriji in drugi s sodobnimi smernicami podzemne elektronske klubske glasbe.

 

    

 

INFO O VSTOPNICAH

10 EUR
6* EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence. Ob vstopu v dvorano velja vstopnica, kupljena s popustom za mlajše od 25, starejše od 65 let in upokojence, le z osebnim dokumentom ali z upokojensko izkaznico.

Vstopnice so na voljo v informacijskem središču Cankarjeveda doma in v prodajni mreži mojekarte.si.

vstopnicekupi me