Gallusova dvorana, Cankarjev dom

26. julij 2021

Fatoumata Diawara (ML)

Koncert, prvotno napovedan v Kinu Šiška, je bil prestavljen najprej na 3. maj in nato na 26. julij 2021 v Gallusovo dvorano. 

 

Skladno z Odlokom o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v RS se lahko od 23. 7. 2021 javnih kulturnih prireditev udeležijo le osebe s potrdilom o negativnem testu, cepljenju ali prebolelem covidu 19 (PCT pogoj).

Dokazila niso potrebna za mlajše od 15 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki.
V dvoranah je na voljo toliko sedežev, kot je ob dogodku dovoljeno skladno z odlokom o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom ter ob upoštevanju navodil in priporočil NIJZ.
Pogoj za vstop v dvorano je predložitev dokazil o izpolnjevanju PCT pogoja.

Prosimo, da pri pregledu vstopnic pokažete tudi ustrezno potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT.

Z velikim navdušenjem napovedujemo koncert pevke, kitaristke, večkratne nominiranke za grammyja in najpopularnejše glasbenice nove generacije z afriškega kontinenta.

FACEBOOK DOGODEK

Izjemna performerka, ki je pred kratkim navdušila na festivalu Le Guess Who, kjer se je predstavila tudi v vlogi sokuratorke festivala, bo slovenskemu občinstvu julija 2021 predstavila svoj novi album Fenfo, na katerem se potrjuje kot ena najpomembnejših predstavnic sodobne afriške glasbe. Na albumu se modernost električnih kitarskih linij združuje s starodavnimi afriškimi struami kore in ngonija v kombinaciji z brezčasnimi ritmi tradicionalnih tolkal.

 

Skladbe na albumu zajemajo paleto afriških stilov, starodavnih in modernih, od počasi gorečega bluesa preko afro-popa do funka. V preteklosti je sodelovala s številnimi glasbenimi velikani (Bobby Womack, Herbie Hancock, Damon Albarn’s, Roberto Fonseca, Snarky Puppy in nedavno z zasedbama Gorillaz ter Disclosure), v zadnjih letih pa nastopila na Glastonburyju in drugih pomembnejših festivalih v Evropi in po svetu.

VSTOPNICE

PREDPRODAJA 28,00 | NA DAN 33,00 EUR

FATOUMATA DIAWARAkupi me

 

  • Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin, obenem pa za ta koncert ostajajo veljavne tudi festivalske vstopnice Druga godba 2020 / Abonma Druga godba 2020. Če se koncerta v novem terminu ne morete udeležiti, vam bodo pri prodajalcu povrnili kupnino. Za vračilo kupnine jih prosimo najkasneje do 10. junija kontaktirajte na info@mojekarte.si oziroma na podpora@mojekarte.si. Vračilo vstopnic po tem datumu ne bo več mogoče. Za festivalske vstopnice Druga godba 2020 / Abonma Druga godba 2020 ni mogoče zahtevati vračila kupnine.
  • Imetnikom festivalskih vstopnic Druga godba 2020 / Abonma Druga godba 2020 bomo pred koncertom izdali nove vstopnice. Obiskovalke in obiskovalce prosimo, da svoje vstopnice pred izdajo novih vstopnic predložijo pooblaščeni osebi eno uro pred prireditvijo pred vhodom v dvorano. 
  • Imetnike posamičnih vstopnic za prvotni koncert Fatoumate Diaware v Kinu Šiška naprošamo, da nas za izdajo novih vstopnic za koncert v Gallusovi dvorani kontaktirajo na pr@drugagodba.si. Poslanemu e-mail sporočilu prosimo priložite kupljene vstopnice v digitalni obliki, mi pa vam bomo poslali nove vstopnice za koncert v Gallusovi dvorani. V kolikor vstopnic ne boste uspeli zamenjati predčasno, boste menjavo lahko opravili tudi eno uro pred prireditvijo pred vhodom v dvorano.
  • Za imetnike festivalske vstopnice Druge godbe 2020 / Abonma Druga godba 2020 ter imetnike posamičnih vstopnic za prvotni koncert Fatoumate Diaware v Kinu Šiška so rezervirani sedeži v parterju.

 

Na vse dogodke Zavoda Druga godba je gibalno in senzorno oviranim osebam ter njihovim spremljevalcem s predhodno rezervacijo mest omogočen PROST VSTOP. Vsa prizorišča so primerna za dostop gibalno oviranim.

 

Foto: Aida Muluneh