Orquesta Akokán (CU)

José “Pepito” Gómez, glavni vokal; Jacob Plasse, tres; Mike Eckroth, klavir / glasbeno vodenje; César López, altovski saksofon / flavta; Evaristo Denis,  baritonski saksofon; Jamil Schery, tenorski saksofon; Reinaldo “Molote” Melián, trobenta; Harold Madrigal, trobenta; Yoandy Argudin,  pozavna; Heikel Fabián, pozavna; David Faya, bas; Roberto Jr Vizcaino Torre, bobni konga/bongo; Reinier Mendoza, bobni timbale

FACEBOOK DOGODEK

Ko smo že mislili, da Kuba ne premore več odličnih orkestrov, se je kot grom na nebu pojavil Orquesta Akokán, najboljša zasedba mamba tega trenutka, ki zajema iz zapuščine kubanskih gigantov štiridesetih in petdesetih let, kot sta Benny Moré in Perez Prado. Neposredno iz Havane, mladi in stari virtuozi, ki jih poznamo iz zasedb NG La Banda, Irakere in Los Van Van pod vodstvom karizmatičnega pevca Joseja Pepita Gomeza. Koncert, ki bo občinstvo postavil na noge od prvega takta naprej.

 

 

Koncert je bil prvotno napovedan za 28. maj 2021, prestavljen za eno leto, na 28. maj 2022. O morebitni menjavi kupljenih vstopnic bomo kupce obveščali najpozneje mesec dni pred koncertom. Več informacij o vračilu kupnine in urejanju dobropisa >>

VSTOPNICE

Koncert je vključen v program 38. mednarodnega festivala Druga godba. Festivalske vstopnice, ki bodo vključevale tudi koncert zasedbe Orquesta Akokán, bodo predvidoma na voljo decembra 2021.

Orquesta Akokán | 18,00 | 22,00 | 25,00 | 28,00 EUR

15,00 EUR *

*Mlajši od 25, upokojeni in starejši od 65 let.

ORQUESTA AKOKÁNkupi me

Na vse dogodke Zavoda Druga godba je gibalno in senzorno oviranim osebam ter njihovim spremljevalcem s predhodno rezervacijo mest omogočen PROST VSTOP. Vsa prizorišča so primerna za dostop gibalno oviranim.

 

Organizacija: