KLUB PRIJATELJEV FESTIVALA DRUGA GODBA

 

 

Povezujemo, izobražujemo in predvsem razvajamo glasbene sladokusce z vsega sveta. Pridružite se zdaj in podprite svoj najljubši slovenski festival!

 

Predstavljanje glasb sveta v čudovitem mestu Ljubljana je naša najbolj vidna dejavnost. Za vas pa vsako leto ustvarimo še veliko več! Festival Druga godba prinaša rezidentom ter obiskovalcem prestolnice vrhunske koncerte z vsega sveta, brezplačne dogodke, izobraževalne programe ter dejavnosti za otroke.

Glavni cilj kluba prijateljev festivala Druga godba je zagotoviti regionalni, nacionalni in mednarodni okvir festivalu, ter ga zasidrati na evropski glasbeni sceni, s tem pa njegov kulturni pomen predstaviti tudi širši javnosti.

Posebna ponudba za člane:

  • Člani kluba iz prve roke prejemajo vse informacije o aktualnih dogodkih, ki se kakorkoli nanašajo na festival Druga godba
  • Člani kluba so vabljeni na posebne dogodke v sklopu festivala Druga godba, kot so degustacija raznoraznih slovitih slovenskih vin ter enodnevni kulinarični izlet ob uspešno zaključenem festivalu
  • Člani so upravičeni do brezplačne pijače ter vstopa na koncerte in druge prireditve v sklopu festivala
  • Vsi člani bodo poimensko omenjeni

 

VRSTE ČLANSTVA:

  1. ČLAN

Letna članarina: 159EUR vključuje vse festivalske promocijske materiale (majica, vrečka, nalepke, vžigalice, rizle), eno festivalsko prepustnico za vse dogodke, 5 brezplačnih pijač med festivalom.

 

  1. PODPORNIK

Letna članarina: 499EUR vključuje vse festivalske promocijske materiale za dve osebi (majica, vrečka, nalepke, vžigalice, rizle), dve festivalski prepustnici za vse dogodke, 15 brezplačnih pijač med festivalom.

 

  1. POKROVITELJ

Letna članarina: 1.199EUR vključuje vse festivalske promocijske materiale za dve osebi (majica, vrečka, nalepke, vžigalice, rizle), dve festivalski prepustnici za vse dogodke, 30 brezplačnih pijač med festivalom, v celoti organiziran enodnevni izlet, s kulinaričnim razvajanjem na izbrani lokaciji, vodstvo po vinski kleti z degustacijo vina ob živi glasbi v Vipavski dolini. Kot trajen spomin pa smo vam namenili še knjigo glasbenih fotografij Žige Koritnika, z avtorjevim podpisom.

Za dodatne informacije o donacijah nas prosim kontaktirajte na info@drugagodba.si

 

 

 

 

 

 

 

 

Les Filles de Illighadad (Vodnikova domačija)

Foto: Žiga Koritnik (Les Filles de Illighadad, 
Druga godba 2018)

Foto: Matej Počervina (Yonatan Gat & Special Guests, 
Druga godba 2019)

Foto: Matej Počervina (Kokoroko, Druga godba 2019)

Foto: Urška Boljkovac (Ibeyi, Durga godba 2018)

Foto: Aleš Rosa (Lubojna, Druga godba 2018, Piran)

Foto: Aleš Rosa (Los Pirañas, Druga godba 2018)